Hjem > Papirhåndtering > Papirindstillinger > Ændring af indstillingen Kontroller papir

Ændring af indstillingen Kontroller papir

Når du tænder maskinens indstilling for Kontrollér størrelse, viser maskinen en meddelelse, når du fjerner papirbakken, hvor du bliver spurgt, om du har ændret papirstørrelsen og papirtypen.

Standardindstillingen er Til.

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Gen. opsætning], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Bakkeindstil.], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Kontroller størr.], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Til] eller [Fra], og tryk derefter på OK.
  6. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Gen. opsætning]>[Bakkeindstil.]>[Kontroller størr.].
  2. Tryk på [Til] eller [Fra].