Tabeller med indstillinger (MFC-modeller med 2-linje display)

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW

[Gen. opsætning]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

Standardindst

-

-

Vælg standardtilstanden.

Mode timer

-

-

Indstil ventetiden, før maskinen vender tilbage til standardtilstand.

Bakkeindstil.

Papirtype

-

Indstil typen af papir i papirbakken.

Papirstr.

-

Indstil størrelsen på papiret i papirbakken.

Kontroller størr.

-

Vælg, om der skal vises en meddelelse, der beder dig om at kontrollere, at størrelsen og typen af papiret i maskinen svarer til maskinens indstillinger for papirstørrelse og papirtype.

Volume

Ring

-

Juster ringelydstyrken.

Bip

-

Juster bipperlydstyrken.

Højttaler

-

Justér højttalerens lydstyrke.

Økologi

Miljøtilstand

-

Slå følgende maskineindstillinger til samtidig.

• Dobbelts. udskr.:Lang kant (Kun tilgængelig for visse modeller)
  • Dvaletid:0Min

Tonerbesparelse

-

Øg tonerpatronens sidekapacitet.

Dvaletid

-

Indstil antal minutter, inden maskinen skifter til slumretilstand.

Lydsvag tilstand

-

Formindsk udskrivningsstøjen.

Autosluk

-

Indstil det antal timer, maskinen skal forblive i dyb dvaletilstand, før den slukkes.

LCD Kontrast

-

-

Juster displayets kontrast.

Sikkerhed

TX lås

-

Forbyd de fleste handlinger undtagen modtagelse af faxer.

Indst. lås

-

Begræns uautoriserede brugeres ændring af maskinindstillingerne.

Udskift toner

-

-

Indstil maskinen til at fortsætte udskrivningen, efter displayet viser Udskift toner.

[Fax]

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

Modtageindst.

Svar mode

-

Vælg den modtagetilstand, som passer bedst til dine behov.

Fors. opk.

-

Indstil antallet af ringninger før maskinen svarer i tilstanden Fax eller Fax/Tlf.

F/T ringetid

-

Indstil længden af pseudo-/dobbelt-ring i Fax/Tlf-tilstand.

Fax detekt

-

Modtag faxmeddelelser automatisk, når du besvarer et opkald og hører faxtoner.

Fjernkoder

-

Besvar opkald på en telefon, og brug koder til at slå fjernkoderne til eller fra. Du kan tilpasse koderne.

Auto reduktion

-

Reducér størrelsen på indgående faxmeddelelser.

Fax modt. stempel

-

Udskriv modtagetidspunkt og -dato øverst på modtagne faxmeddelelser.

Dobbeltsidet

-

Print modtagne faxer på begge sider af papiret.

Afsenderindst.

Fax opløsning

-

Skift lysstyrken eller mørkheden for de faxmeddelelser, du sender.

Kontrast

-

Indstil standardopløsningen for udgående faxer.

Glasscannestr.

-

Juster scanningsområdet på scannerglaspladen til dokumentets størrelse.

Realtid TX

-

Send en faxmeddelelse uden brug af systemets hukommelse.

Forside

Meddelelse

Opsæt dine egne kommentarer for faxforsiden.

Oversøisk fax

-

Hvis du har problemer med at sende en fax til udlandet, skal du indstille dette til Til.

Auto genopkald

-

Indstil maskinen til at kalde op til det sidste faxnummer igen efter fem minutter, hvis faxmeddelelsen ikke gik igennem, fordi linjen var optaget.

Modtager

-

Indstil maskinen til at vise destinationsoplysningerne på displayet under faxopkald.

Antispam fax

Registrer

-

Registrer bestemte faxnumre til blokeringslisten for at undgå at modtage faxer fra numrene.

Slet

-

Slet nummeret fra blokeringslisten.

Udskriv rapport

-

Du kan udskrive en liste over registrerede faxnumre i blokeringslisten.

Rapportindst.

Afs bekræft

-

Vælg den indledende opsætning for transmissionsbekræftelsesrapporten.

Journal Interv

-

Indstil intervallet for automatiske udskrivning af faxjournalen.

Hvis du vælger en anden indstilling end Fra og For hver 50 faxmeddelelser, kan du indstille tiden for denne funktion.

Hvis du vælger Hver 7. dag kan du indstille ugedagen.

Huk.modtagelse

Videresend/Gem

-

Indstil maskinen til at videresende faxmeddelelser eller til at gemme indgående faxer i hukommelsen (så du kan hente dem, mens du er væk fra maskinen).

PC fax modtag

-

Indstil maskinen til at sende faxmeddelelser til din pc.

Fjernkontrol

-

Indstil din egen kode for "Fjernmodtagelse".

Print dokument

-

Udskriv modtagne faxmeddelelser, der er gemt i maskinens hukommelse.

Opkaldsbegr.

Opkaldstastatur

-

Indstil maskinen til at begrænse opkald ved brug af opkaldstastaturet.

Enkelttast opk

-

Indstil maskinen til at begrænse opkald til enkelttastnumre.

Hurtigopkald

-

Indstil maskinen til at begrænse opkald til hurtigopkaldsnumre.

Mgl.jobs

-

-

Kontroller, hvilke planlagte job der er i maskinens hukommelse, og annuller udvalgte job.

Diverse

Nummerbestemt

(For Danmark)

-

Tænd for telefonselskabets Distinctive Ring tjeneste at registrere dit nye ringemønster på maskinen.

Opkalds-ID

(Kun tilgængeligt for visse lande).

-

Aktivere eller deaktivere for at se nummeret (eller navnet) på den, der ringer til dig.

[Kopi]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelser

Tæthed

-

Justér tætheden.

Kvalitet

-

Vælg kopiens opløsning i forhold til dokumenttypen.

Kontrast

-

Juster kontrasten for kopier.

ID-kopi

Tæthed

Justér tætheden.

Kvalitet

Vælg kopiens opløsning i forhold til dokumenttypen.

Kontrast

Juster kontrasten for kopier.

2 i 1/1 i 1

Tag 2-i-1 kopier af id-kort.

[Printer]

For modeller, der understøtter printeremulering

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

Emulering

-

-

Indstil printerens emuleringstilstand.

Udskriftsindst.

Skriftty.liste

HP LaserJet

Udskriv en liste over maskinens interne skrifttyper.

BR-Script 3

Test udskrift

-

Udskriv en side med miniaturebilleder.

Dobbeltsidet

(For modeller med automatisk 2-sidet print)

-

-

Slå 2-sidet udskrivning fra eller til, og vælg vending over den lange kant eller den korte kant.

Auto-fortsæt

-

-

Vælg denne indstilling, hvis maskinen skal fjerne papirstørrelsesfejl og bruge papiret i bakken.

Bakkekommando

-

-

Vælg denne indstilling, hvis der opstår en bakke-uoverensstemmelse, når du bruger HP-drivere.

Nulstil printer

-

-

Gendan printerindstillingerne til fabriksindstillingerne.Gendan printerindstillingerne til fabriksindstillingerne.

For andre modeller

Niveau 1

Beskrivelser

Test udskrift

Udskriv en side med miniaturebilleder.

Dobbeltsidet

(For modeller med automatisk 2-sidet print)

Slå 2-sidet udskrivning fra eller til, og vælg vending over den lange kant eller den korte kant.

Auto-fortsæt

Vælg denne indstilling, hvis maskinen skal fjerne papirstørrelsesfejl og bruge papiret i bakken.

Nulstil printer

Gendan printerindstillingerne til fabriksindstillingerne.Gendan printerindstillingerne til fabriksindstillingerne.

[Netværk]

For kabelbaserede og trådløse netværksmodeller

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

Kablet LAN

TCP/IP

Boot metode

Vælg den Boot-metode, som passer bedst til dine behov.

IP-adresse

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

Indtast undernetmasken.

Router

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

Indtast nodenavnet.

(Op til 32 tegn)

Wins config

Vælg WINS-konfigurationstilstanden.

WINS server

Angiv IP-adressen på den primære eller sekundære WINS-server.

Dns server

Angiv IP-adressen på den primære eller sekundære DNS-server.

APIPA

Indstil maskinen til automatisk at tildele IP-adresserne fra det link-lokale adresseområde.

IPv6

Slå IPv6-protokollen til eller fra. For mere detaljerede oplysninger, gå til Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding for modellen, på Brothers support-webside support.brother.com.

Ethernet

-

Vælg Ethernet link-tilstand.

Kablet status

-

Se den nuværende status for Kablet.

MAC-adresse

-

Se maskinens MAC-adresse.

Indst. t. std.

-

Gendan indstillingerne for kabelbaseret netværk til fabriksindstillingerne.

Aktiver kablet

-

Slå kabelbaseret LAN-interface til eller fra manuelt.

WLAN

TCP/IP

Boot metode

Vælg den Boot-metode, som passer bedst til dine behov.

IP-adresse

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

Indtast undernetmasken.

Router

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

Indtast nodenavnet.

(Op til 32 tegn)

Wins config

Vælg WINS-konfigurationstilstanden.

WINS server

Angiv IP-adressen på den primære eller sekundære WINS-server.

Dns server

Angiv IP-adressen på den primære eller sekundære DNS-server.

APIPA

Indstil maskinen til automatisk at tildele IP-adresserne fra det link-lokale adresseområde.

IPv6

Slå IPv6-protokollen til eller fra. For mere detaljerede oplysninger, gå til Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding for modellen, på Brothers support-webside support.brother.com.

Opsæt.guide

-

konfigurer indstillingerne for dit trådløse netværk manuelt.

WLAN-assistent

-

Konfigurer indstillingerne for trådløst netværk ved hjælp af Brother-installationsdisken.

WPS

-

Konfigurér dine trådløse netværksindstillinger ved hjælp af enkelttast-metoden.

WPS m/PIN-kode

-

Konfigurér de trådløse netværk vha. WPS med en PIN-kode.

WLAN Status

Status

Se den aktuelle trådløse netværksstatus.

Signal

Se det aktuelle trådløse netværks signalstyrke.

Kanal

Se den aktuelle kanal for trådløst netværk.

Hastighed

Se den aktuelle hastighed for trådløst netværk.

SSID

Se den aktuelle SSID.

Komm. Tilst.

Se den aktuelle kommunikationstilstand.

MAC-adresse

-

Se maskinens MAC-adresse.

Indst. t. std.

-

Gendan indstillingerne for trådløst netværk til fabriksindstillingerne.

WLAN Aktiver

-

Slå WLAN til eller fra manuelt.

Wi-Fi Direct

Tryk knap

-

Konfigurer dine WiFi Direct-netværksindstillinger med metoden tryk på en enkelt knap.

Pinkode

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger vha. WPS med en PIN-kode.

Manuel

-

Konfigurer dine Wi-Fi Direct-netværksindstillinger manuelt.

Gruppeejer

-

Indstil din maskine som gruppeejer.

Enhedsinfo.

Enhedsnavn

Se maskinens enhedsnavn.

SSID

Se gruppeejerens SSID.

Når maskinen ikke er tilsluttet, viser displayet Ikke tilsluttet.

IP-adresse

Se maskinens aktuelle IP-adresse.

Statusinfo.

Status

Se den aktuelle status for Wi-Fi Direct-netværket.

Signal

Se signalstyrken for det aktuelle WiFi Direct-netværk.

Når maskinen fungerer som Gruppeejer, vises der altid et kraftigt signal på displayet.

Kanal

Se den aktuelle Wi-Fi Direct-netværkskanal.

Hastighed

Se den aktuelle Wi-Fi Direct-netværkshastighed.

Aktiver I/F

-

Slå Wi-Fi Direct-forbindelsen til eller fra.

Netværksnulst.

-

-

Gendan alle netværksindstillinger tilbage til fabriksindstillingerne.

For modeller til kabelbaseret netværk

Niveau 1

Niveau 2

Niveau 3

Beskrivelser

TCP/IP

Boot metode

-

Vælg den Boot-metode, som passer bedst til dine behov.

IP-adresse

-

Indtast IP-adressen.

Subnet mask

-

Indtast undernetmasken.

Router

-

Indtast gateway-adressen.

Nodenavn

-

Indtast nodenavnet.

(Op til 32 tegn)

Wins config

-

Vælg WINS-konfigurationstilstanden.

WINS server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære WINS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære WINS-server.

Dns server

Primær

Angiv IP-adressen på den primære DNS-server.

Sekundær

Angiv IP-adressen på den sekundære DNS-server.

APIPA

-

Indstil maskinen til automatisk at tildele IP-adresserne fra det link-lokale adresseområde.

IPv6

-

Slå IPv6-protokollen til eller fra. For mere detaljerede oplysninger, gå til Ofte stillede spørgsmål og fejlfinding for modellen, på Brothers support-webside support.brother.com.

Ethernet

-

-

Vælg Ethernet link-tilstand.

Status

-

-

Se den nuværende status for Kablet.

MAC-adresse

-

-

Se maskinens MAC-adresse.

Netværksnulst.

-

-

Gendan alle netværksindstillinger tilbage til fabriksindstillingerne.

[Print rapport]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelser

Afs bekræft

Vis på display

Få vist en transmissionsbekræftelsesrapport for den sidste transmission.

Udskriv rapport

Udskriv en transmissionsbekræftelsesrapport for den sidste transmission.

Adressebog

Numerisk

Udskriv en liste over navne og numre, der er gemt i adressebogen, i numerisk rækkefølge.

Alfabetisk

Udskriv en liste over navne og numre, der er gemt i adressebogen, i alfabetisk rækkefølge.

Fax Journal

-

Udskriv en liste over oplysninger om de sidste 200 indgående og udgående faxer.

(TX betyder Afsende. RX betyder Modtage).

Brugerindstil.

-

Udskriv en liste over dine indstillinger.

Udskr.indstil.

-

Udskriv en liste over dine printerindstillinger.

Netværkskonfig

-

Udskriv en liste over dine netværksindstillinger.

Udskr.Filliste

(Kun tilgængelig for visse modeller)

-

Udskriv en liste over data, der er gemt i maskinens hukommelse.

Troml.dotprint

-

Udskriv punktcheckarket.

WLAN-rapport

-

Udskriv forbindelsesresultaterne for det trådløse LAN.

Opkalds-ID

-

Aktivere eller deaktivere for at se nummeret (eller navnet) på den, der ringer til dig.

[Maskin-info]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelser

Serienummer

-

Kontroller maskinens serienummer.

Version

-

Kontroller maskinens firmwareversion.

Sidetæller

I alt

Kontrollér det antal sider, maskinen har udskrevet i hele dens arbejdsliv.

Fax

Kopier

Udskriv

Andet

Delenes levetid

Toner

Se den omtrentlige resterende toner-levetid.

Tromle

Du kan kontrollere, hvor mange procent af tromlens levetid, der er tilbage.

[Grundindst.]

Niveau 1

Niveau 2

Beskrivelser

Dato&Klokkslæt

Dato&Klokkslæt

Tilføj dato og klokkeslæt på displayet samt i overskrifterne i de faxer du sender.

Auto sommertid

Indstil maskinen til automatisk at skifte til sommertid.

Tidszone

Indstil din tidszone.

Afsender ID

-

Indtast dit navn og faxnummer, så det vises på hver side, du faxer.

Tone/Puls

-

Vælg opkaldstilstand.

Opkaldstone

-

Forkort pause for identifikation af klartone.

Linie Indstil.

-

Vælg telefonlinjetypen.

Kompatibilitet

-

Juster udjævningen for transmissionsvanskeligheder.

VoIP-tjenesteudbydere tilbyder faxunderstøttelse vha. forskellige standarder. Hvis du jævnligt får faxtransmissionsfejl, skal du vælge Grundlæggende (for VoIP (IP-telefoni)).

Nulstil

Maskinnulstil.

Gendan alle de maskinindstillinger, som du har ændret.

Netværksnulst.

(For modeller med netværksfunktion)

Gendan alle netværksindstillinger tilbage til fabriksindstillingerne.

Adresse og fax

Slet alle gemte telefonnumre og faxindstillinger.

Alle indstillinger

Gendan alle maskinens indstillinger tilbage til fabriksindstillingerne.

Fabriksinst.

Gendanner alle maskinens indstillinger til fabriksstandarderne. Udfør denne handling, når du disponerer over maskinen.

Lokalt sprog

(Kun tilgængelig for visse modeller)

Skift dit displaysprog.