Hjem > Netværk > Flere metoder til konfiguration af din Brother-maskine til et trådløst netværk > Konfigurer maskinen til et trådløst netværk med PIN-metoden i Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Konfigurer maskinen til et trådløst netværk med PIN-metoden i Wi-Fi Protected Setup (WPS)

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Hvis dit trådløse LAN-accesspoint/din trådløse LAN-router understøtter WPS, kan du bruge PIN-metoden (Personal Identification Number) til at konfigurere de trådløse netværksindstillinger.

PIN-metoden er en af de forbindelsesmetoder, der er udviklet af Wi-Fi Alliance®. Ved at sende en PIN-kode, som oprettes af en tilmelder (din maskine) til registratoren (en enhed, der administrerer det trådløse LAN), kan du konfigurere det trådløse netværk og sikkerhedsindstillingerne. Se vejledningen, der følger med det trådløse accesspoint/routeren for at få flere oplysninger om, hvordan du får adgang til WPS-tilstand.

Type A
Forbindelse, når det trådløse LANs accesspoint/routeren (1) dublerer som registrator:
image
Type B
Forbindelse, når en anden enhed (2), f.eks. en computer, bruges som registrator:
image
image
Routere eller accesspoints, der understøtter WPS, er markeret med dette symbol:
image

DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/MFC-L2710DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Netværk], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [WLAN], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [WPS m/PIN-kode], og tryk derefter på OK.
  5. Når [WLAN Aktiver ?] vises, skal det trådløse netværk aktiveres.
    Dette starter guiden til trådløs opsætning.
  6. Displayet viser en ottecifret PIN-kode, og maskinen begynder at søge efter et trådløst accesspoint/en router.
  7. Skriv IP-adressen for den enhed, du bruger som registrator, i din browsers adresselinje vha. en computer, der er forbundet til netværket (f.eks. http://192.168.1.2).
  8. Gå til siden WPS-indstillinger, og indtast PIN-koden. Følg derefter vejledningen på skærmen.
    image
    • Registratoren er normalt det trådløse accesspoint/routeren.
    • Indstillingssiden varierer afhængigt af mærket af dit trådløse LAN-accesspoint/router. Se den vejledning, der følger med det trådløse accesspoint/routeren, for at få flere oplysninger.
Gennemfør følgende trin, hvis du bruger en computer med Windows 7, Windows 8 eller Windows 10 som registrator:
  1. Gør et af følgende:
    • Windows 7

Klik på image (Start)>Enheder og printere>Tilføj en enhed .

• Windows 8

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Klik på Indstil>Kontrolpanel>Hardware og lyd>Vis enheder og printere>Tilføj en enhed, når menulinjen vises.

• Windows 10

Klik på image>Windows System>Kontrolpanel. I Hardware og lyd-gruppen skal du klikke på Tilføj en enhed.

image
    • Hvis du vil bruge en computer med Windows 7, Windows 8 eller Windows 10 som registrator, skal du registrere den på dit netværk på forhånd. Se den vejledning, der følger med det trådløse accesspoint/routeren, for at få flere oplysninger.
    • Hvis du bruger Windows 7, Windows 8 eller Windows 10 som registrator, kan du installere printerdriveren efter den trådløse konfiguration ved at følge vejledningen på skærmen. Brug Brother-installationsdisken til at installere den fulde driver- og softwarepakke.
  2. Vælg din maskine, og klik på Næste.
  3. Indtast den PIN-kode, der vises i maskinens display, og klik på Næste.
  4. (Windows 7) Vælg dit netværk, og klik derefter på Næste.
  5. Klik på Luk.
Hvis det lykkedes den trådløse enhed at oprette forbindelse, viser maskinens LCD [Tilsluttet].

Du har nu gennemført opsætningen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere Komplet driver- og softwarepakke, som du skal bruge til din enhed, skal du sætte Brother-installationsdisken i din computer eller gå ind på din models Downloads-side i Brother Solutions Center på support.brother.com.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Netværk]>[WLAN]>[WPS m/PIN-kode].
  2. Tryk på [Skift netværksinterface til trådløst?], når [Ja] vises.
    Dette starter guiden til trådløs opsætning. Du kan annullere ved at trykke på [Nej].
  3. Displayet viser en ottecifret PIN-kode, og maskinen begynder at søge efter et trådløst accesspoint/en router.
  4. Skriv IP-adressen for den enhed, du bruger som registrator, i din browsers adresselinje vha. en computer, der er forbundet til netværket (f.eks. http://192.168.1.2).
  5. Gå til siden WPS-indstillinger, og indtast PIN-koden. Følg derefter vejledningen på skærmen.
    image
    • Registratoren er normalt det trådløse accesspoint/routeren.
    • Indstillingssiden varierer afhængigt af mærket af dit trådløse LAN-accesspoint/router. Se den vejledning, der følger med det trådløse accesspoint/routeren, for at få flere oplysninger.
Gennemfør følgende trin, hvis du bruger en computer med Windows 7, Windows 8 eller Windows 10 som registrator:
  1. Gør et af følgende:
    • (Windows 7)

Klik på image (Start)>Enheder og printere>Tilføj en enhed .

• (Windows 8)

Flyt din mus til skrivebordets nederste højre hjørne. Klik på Indstil>Kontrolpanel>Hardware og lyd>Vis enheder og printere>Tilføj en enhed, når menulinjen vises.

image
    • Hvis du vil bruge en computer med Windows 7 eller Windows 8 som registrator, skal du registrere den på dit netværk på forhånd. Se den vejledning, der følger med det trådløse accesspoint/routeren, for at få flere oplysninger.
    • Hvis du bruger Windows 7 eller Windows 8, kan du installere printerdriveren efter den trådløse konfiguration ved at følge vejledningen på skærmen. For at installere den komplette driver- og softwarepakke, skal du bruge Brother-installationsprogrammet på installations-cd-rom'en.
  2. Vælg din maskine, og klik på Næste.
  3. Indtast den PIN-kode, der vises i maskinens display, og klik på Næste.
  4. (Windows 7) Vælg dit netværk, og klik derefter på Næste.
  5. Klik på Luk.
Hvis det lykkedes den trådløse enhed at oprette forbindelse, viser maskinens LCD [Tilsluttet].

Du har nu gennemført opsætningen af det trådløse netværk. Hvis du vil installere Komplet driver- og softwarepakke, som du skal bruge til din enhed, skal du sætte Brother-installationsdisken i din computer eller gå ind på din models Downloads-side i Brother Solutions Center på support.brother.com.