Hjem > Netværk > Flere metoder til konfiguration af din Brother-maskine til et trådløst netværk > Før konfiguration af din Brother-maskine til et trådløst netværk

Før konfiguration af din Brother-maskine til et trådløst netværk

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Kontroller følgende, før du forsøger at konfigurere et trådløst netværk.

• Placer Brother-maskinen så tæt på det trådløse accesspoint/routeren som muligt med et minimum af forhindringer for at opnå optimal dokumentudskrivning hver dag. Hvis der er store genstande og vægge mellem to enheder eller interferens fra andet elektronisk udstyr, kan det påvirke dataoverførselshastigheden for dokumenter.

Det kan derfor betyde, at en trådløs forbindelse ikke er den optimale metode for alle typer dokumenter og programmer. Hvis du udskriver store filer som f.eks. flersidede dokumenter med både tekst og store illustrationer, kan du eventuelt overveje at vælge kabelbaseret Ethernet for at opnå hurtigere dataoverførsel (kun understøttede modeller) eller USB for at opnå den højeste hastighed.

• Selvom Brother-maskinen kan bruges i såvel kabelbaserede som trådløse netværk (kun supportede modeller), kan der kun anvendes én forbindelsesmetode ad gangen. Dog kan en trådløs netværksforbindelse og en Wi-Fi Direct-forbindelse eller en kabelbaseret netværksforbindelse (kun modeller der understøtter dette) og en Wi-Fi Direct-forbindelse bruges samtidig.
image
Hvis du ikke er bekendt med sikkerhedsoplysningerne, skal du kontakte fabrikanten af routeren, din systemadministrator eller din internetudbyder.