Hjem > Fax > Telefontjenester og eksterne enheder > Indstille telefonlinjetypen

Indstille telefonlinjetypen

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Hvis du tilslutter maskinen til en linje, der har PBX eller ISDN, for at sende faxer, skal du vælge en telefonlinjetype, der svarer til linjens egenskaber.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Grundindst.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Linie Indstil.], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Normal], [PBX] eller [ISDN], og tryk derefter på OK.
  5. Hvis du har valgt [PBX], skal du gøre et af følgende:
    • Hvis du vil ændre det aktuelle præfiksnummer, skal du trykke på image.

Indtast præfiksnummeret (op til 5 cifre) på opkaldstastaturet, og tryk derefter på OK.

Tryk på image eller image for at få vist [Til] eller [Altid], og tryk derefter på OK.

• Hvis du vil ændre det aktuelle præfiksnummer, skal du trykke på image og derefter på OK.

Tryk på image eller image for at få vist [Til] eller [Altid], og tryk derefter på OK.

image
    • Bruge tallene 0 til 9, #, * og ! til præfiksnummeret. (Tryk på Tel/R for at vise "!".)

• Hvis du vælger [Til], ringer maskinen kun til et præfiksnummer før faxnummeret, når du har trykket på Tel/R.
    • Hvis du vælger [Altid], ringer maskinen altid til et præfiksnummer før faxnummeret.
  6. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Grundindst.]>[Linie Indstil.].
  2. Tryk på [Normal], [PBX] eller [ISDN].
  3. Hvis du har valgt [PBX], skal du udføre følgende trin:
    1. Tryk på [Til] eller [Altid].
      image
      • Hvis du vælger [Til], ringer maskinen kun til et præfiksnummer før faxnummeret, når du har trykket på [R].
      • Hvis du vælger [Altid], ringer maskinen altid til et præfiksnummer før faxnummeret.
    2. Tryk på [Tast præfiks].
    3. Indtast præfiksnummeret på displayet, og tryk derefter på [OK].
      image

Bruge tallene 0 til 9, #, * og !. Du kan ikke bruge ! sammen med andre tal eller tegn.

4. Tryk på image.