I tilfælde af strømsvigt (hukommelse)

Dine menuindstillinger gemmes permanent og mistes ikke i tilfælde af en strømafbrydelse.Midlertidige indstillinger (f.eks. kontrast og oversøisk funktion) mistes.

• (MFC-L2730DW/MFC-L2750DW)

Under en strømafbrydelse bevares dato og klokkeslæt og de programmerede faxtimerjob i maskinen (f.eks.: forsinkede fax) i omtrent 60 timer. Andre faxjob i maskinens hukommelse mistes ikke.
  • (MFC-L2710DN/MFC-L2710DW)

Under en strømafbrydelse bevares dato og klokkeslæt i maskinen i omtrent to timer. Faxjobbene i maskinens hukommelse går tabt.