Hjem > Netværk > Avancerede netværksfunktioner > Synkronisering af tid med SNTP-serveren med Web Based Management > Konfiguration af Dato og klokkeslæt med Web Based Management

Konfiguration af Dato og klokkeslæt med Web Based Management

Relaterede modeller:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Konfigurer dato og klokkeslæt for at synkronisere den tid, der anvendes af maskinen, med SNTP-tidsserveren.

I nogle lande findes denne funktion ikke.

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "http://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).

Eksempel:

http://192.168.1.2

3. En adgangskode er som standard ikke påkrævet. Indtast en adgangskode, hvis du har indstillet en, og klik derefter på image.
  4. Klik på fanen Administrator.
  5. Klik på Date&Time (Dato&klokkeslæt) i venstre navigationslinje.
    image
    image
    Vælg tidsforskellen mellem din placering og UTC fra rullelisten Time Zone (Tidszone). For eksempel er tidszonen Eastern Time i USA og Canada UTC-05:00.
  6. Kontroller indstillingerne for Time Zone (Tidszone).
  7. Markér afkrydsningsfeltet Synchronize with SNTP server (Synkroniser med SNTP-server).
  8. Klik på Submit (Send).