Hjem > Rutinevedligeholdelse > Kontrollér en dels resterende levetid

Kontrollér en dels resterende levetid

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk image eller image for at få vist indstillingen [Maskin-info], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk image eller image for at få vist indstillingen [Delenes levetid], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at vælge indstillingen [Toner] eller [Tromle], og tryk derefter på OK.
    Displayet viser den omtrentlige tilbageværende toner eller levetid for tromlen.
  5. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Maskin-info]>[Delenes levetid].
  2. Displayet viser den omtrentlige resterende levetid for tromlen.
  3. Tryk på image.
    image
    For at vise den omtrentlige resterende levetid for tonerpatronen skal du trykke på image på displayet.