Udskriv en rapport

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Print rapport], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist den rapport, du vil udskrive, og tryk derefter på OK.
  4. Gør et af følgende:
    • Hvis du vælger [Afs bekræft], skal du gøre et af følgende:
      • For at få vist transmissionsbekræftelsesrapporten skal du trykke på image eller image for at få vist [Vis på display], og tryk derefter på OK.
      • For at udskrive transmissionsbekræftelsesrapporten skal du trykke på image eller image for at få vist [Udskriv rapport], og tryk derefter på OK.

Tryk på Start.

• Hvis du vælger andre rapporter, skal du trykke på Start.
  5. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Print rapport].
  2. Tryk på image eller image for at få vist den rapport, du vil udskrive, og tryk derefter på den.
  3. Gør et af følgende:
    • Hvis du vælger [Afs bekræft], skal du gøre et af følgende:
      • Hvis du vil se transmissionsbekræftelsesrapporten, skal du trykke på [Vis på display].
      • Hvis du vil udskrive transmissionsbekræftelsesrapporten, skal du trykke på [Udskriv rapport].
    • Hvis du vælger andre rapporter, skal du gå til næste trin.
  4. Tryk på [Ja].
  5. Tryk på image.