Hjem > Sikkerhed > Netværkssikkerhedsfunktioner > Før brug af netværkssikkerhedsfunktioner

Før brug af netværkssikkerhedsfunktioner

Relaterede modeller:DCP‑L2530DW / DCP‑L2537DW / DCP‑L2550DN / MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Din Brother-maskine anvender nogle af de nyeste protokoller til netværkssikkerhed og kryptering, der fås på markedet i dag. Disse netværksfunktioner kan integreres i din overordnede plan for netværkssikkerhed og være med til at beskytte dine data samt forhindre uautoriseret adgang til maskinen.
image

Vi anbefaler at deaktivere protokollerne FTP-server og TFTP. Adgang til maskinen via disse protokoller er ikke sikker. Bemærk dog, at hvis du deaktiverer FTP, bliver funktionen Scan til FTP deaktiveret.