Hjem > ControlCenter > ControlCenter4 (Windows) > Ændring af betjeningstilstand for ControlCenter4 (Windows)

Ændring af betjeningstilstand for ControlCenter4 (Windows)

ControlCenter4 har to driftstilstande: Starttilstand og Avanceret tilstand. Du kan til enhver tid ændre tilstand.

Starttilstand

Starttilstand

Avanceret tilstand

Avanceret tilstand
  • Starttilstand

ControlCenter4 Home-tilstanden giver dig nem adgang til din maskines primærfunktioner.

• Avanceret tilstand

ControlCenter4 Advanced-tilstanden giver dig mere kontrol over detaljerne i din maskines funktioner og tillader dig at tilpasse enkeltknaps scan-handlinger.

Sådan ændres betjeningstilstand:

1. Klik på ikonet image (ControlCenter4) på proceslinjen, og vælg derefter Åbn.
  2. Klik på knappen Konfiguration og vælg derefter Vælg tilstand.
  3. Dialogboksen til valg af tilstand vises. Vælg indstillingen Starttilstand eller Avanceret tilstand.
    image
  4. Klik på OK.