Hjem > Fejlfinding > Problemer med telefon og fax > Indstil telefonlinjekompatibilitet for interferens- og VoIP-systemer

Indstil telefonlinjekompatibilitet for interferens- og VoIP-systemer

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Problemer med at sende og modtage faxer på grund af eventuel interferens på telefonlinjen kan løses ved at sænke modemhastigheden for at minimere fejlene i faxtransmissionen. Hvis du bruger en VoIP-tjeneste (IP-telefoni), anbefaler Brother at ændre kompatibiliteten til Basis (for VoIP (IP-telefoni)).

image
  • VoIP er en type telefonsystem, der bruger en internetforbindelse i stedet for en almindelig telefonlinje.

• Telefoniudbydere kombinerer ofte VoIP med internet og kabeltjenester.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Grundindst.], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Kompatibilitet], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Høj], [Normal] eller [Basis(for VoIP)], og tryk derefter på OK.
    Indstilling
    Beskrivelse
    Høj

Vælg Høj for at indstille modemmets hastighed til 33.600 bps.

Normal

Vælg Normal for at indstille modemmets hastighed til 14.400 bps.

Basis(for VoIP)

Vælg Basis(for VoIP) for at reducere modemmets hastighed til 9600 bps og deaktivere Automatisk fejlretning (Error Correction Mode – ECM). Medmindre interferens er et tilbagevendende problem på din telefonlinje, vil du muligvis foretrække kun at bruge ECM, når det er nødvendigt.

Brother anbefaler at skifte kompatibilitetsindstillingen til Basis(for VoIP) for at forbedre kompatibiliteten med de fleste VoIP-tjenester.

5. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Grundindst.]>[Kompatibilitet].
  2. Tryk på [Høj], [Normal] eller [Basis(for VoIP)].
    Indstilling
    Beskrivelse
    Høj

Vælg Høj for at indstille modemmets hastighed til 33.600 bps.

Normal

Vælg Normal for at indstille modemmets hastighed til 14.400 bps.

Basis(for VoIP)

Vælg Basis(for VoIP) for at reducere modemmets hastighed til 9600 bps og deaktivere Automatisk fejlretning (Error Correction Mode – ECM). Medmindre interferens er et tilbagevendende problem på din telefonlinje, vil du muligvis foretrække kun at bruge ECM, når det er nødvendigt.

Brother anbefaler at skifte kompatibilitetsindstillingen til Basis(for VoIP) for at forbedre kompatibiliteten med de fleste VoIP-tjenester.