Visning af modtagne PC-FAX-beskeder (Windows)

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

Modtagestatus

Ikon Angivet status
image

Standbytilstand

Ingen ulæste meddelelser

image

Modtager meddelelser

image

Modtagne meddelelser

Ulæste meddelelser

1. Dobbeltklik på ikonet image (PC-Fax Receive (Klar)) på computerens proceslinje.
    Vinduet PC-FAX Receive vises.
    image
  2. Klik på en faxmeddelelse i listen for at se den.
  3. Klik på image i øverste højre hjørne af vinduet for at lukke det, når du er færdig.
    image
    Selvom du lukker vinduet, er PC-FAX-modtagelse aktiv, og image (PC-Fax Receive (Klar))-ikonet bliver stående i computerens proceslinje. Klik på ikonet på computerens proceslinje, og klik på Luk for at lukke PC-FAX-modtagelse.