Ændring af standardfunktionen

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW
Når maskinen er inaktiv, eller du trykker på Stop/Exit, vender maskinen tilbage til den funktion, du indstillede.
  • For MFC-modeller har maskinen fax-, scan- og kopi-funktioner. Standardtilstanden er Fax.
  • For DCP-modeller har maskinen scan- og kopifunktioner. Standardtilstanden er Kopi.
  1. Tryk på Menu.
  2. Tryk på image eller image for at få vist [Gen. opsætning], og tryk derefter på OK.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Standardindst], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist [Fax], [Kopi] eller [Scan], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på Stop/Exit.