Hjem > Kopiering > Kopiering af et id-kort

Kopiering af et id-kort

image
  • Du kan kopiere kun et id-kort i henhold til gældende lovgivning. Mere detaljeret information imageimage Produktsikkerhedsguide

DCP-L2510D/DCP-L2530DW/DCP-L2537DW/DCP-L2550DN/MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. (For MFC-modeller)
    Tryk på image (COPY (Kopi)).
  2. Placér et identifikationskort med forsiden nedad nær øverste venstre hjørne af scannerglaspladen.
    image

1     4,0 mm eller mere (øverst, venstre)

3. Tryk på 2 in 1 (ID) Copy (2 i 1(id) Kopi).
  4. Gør et af følgende:
    • På MFC-modeller

Brug opkaldstastaturet til at indtaste det ønskede antal kopier.

• På DCP-modeller

Tryk på image eller image for at indtaste det antal kopier, du ønsker.

5. Tryk på Start.
    Maskinen scanner den ene side af identifikationskortet.
  6. Når maskinen har scannet den første side, så vend identifikationskortet om.
    image
  7. Tryk på Start for at scanne den anden side.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Placér dit identifikationskort med forsiden nedad nær øverste venstre hjørne af scannerglaspladen.
    image

1             4,0 mm eller mere (øverst, venstre)

2. Tryk på image [Kopier]>[2-i-1 ID-kopi].
  3. Angiv antallet af kopier.
  4. Tryk på [Start].
    Maskinen scanner den ene side af identifikationskortet.
  5. Når maskinen har scannet den første side, skal du vende ID-kortet om og trykke på [Fortsæt] for at scanne den anden side.