Gem numre til enkelttastopkald

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW
Du kan gemme otte enkelttastopkaldsnumre under de fire enkelttastknapper. Hvis du vil have adgang til enkelttastopkaldsnumrene 5 til 8, skal du holde Shift nede, mens du trykker på enkelttastknappen.
  1. Tryk på image (FAX).
  2. Tryk på den enkelttastknap, hvor du vil gemme nummeret.

Hvis et nummer ikke er gemt deri, viser displayet [Registrer nu?].

3. Tryk på image for at vælge [Ja].
  4. Indtast telefon- eller faxnummeret (op til 20 cifre), og tryk derefter på OK.
  5. Gør et af følgende:
    • Indtast navnet ved hjælp af tastaturet (op til 16 tegn), og tryk derefter på OK.

• Tryk på OK for at gemme nummeret uden et navn.