Hjem > Fax > Modtagelse af en faxmeddelelse > Indstillinger i Modtagetilstand > Reduktion af sidestørrelse på en for stor modtaget fax

Reduktion af sidestørrelse på en for stor modtaget fax

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Hvis du aktiverer funktionen til automatisk reduktion, reducerer maskinen hver side i en indgående fax, så den passer til papiret. Maskinen beregner reduktionsfaktoren ud fra papirstørrelsen for din fax og indstillingen for papirstørrelsen.

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på image (FAX).
  2. Tryk på Menu.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Fax], og tryk derefter på OK.
  4. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Modtageindst.], og tryk derefter på OK.
  5. Tryk på image eller image for at få vist [Auto reduktion], og tryk derefter på OK.
  6. Tryk på image eller image for at få vist indstillingen [Til] (eller [Fra]) og tryk derefter OK.
  7. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image[Indstill.]>[Alle indstil.]>[Fax]>[Modtageindst.]>[Auto reduktion].
  2. Tryk på [Til] eller [Fra].
  3. Tryk på image.