Hjem > Sikkerhed > Netværkssikkerhedsfunktioner > Secure Function Lock 3.0 > Yderligere funktioner i Secure Function Lock 3.0

Yderligere funktioner i Secure Function Lock 3.0

Relaterede modeller:MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW
Konfigurer følgende funktioner på skærmen Secure Function Lock (sikker funktionslås):
All Counter Reset (Nulstil alle tællere)
Klik på All Counter Reset (Nulstil alle tællere) i kolonnen Page Counters (Sidetæller) for at nulstille sidetælleren.
Export to CSV file (Eksportér til CSV-fil)
Klik på Export to CSV file (Eksportér til CSV-fil) for at eksportere den aktuelle sidetæller inklusive User List / Restricted Functions (Brugerliste/begrænsede funktioner)-information som en CSV-fil.
Last Counter Record (Sidste tællerregistrering)
Klik på Last Counter Record (Sidste tællerregistrering), hvis maskinen skal bevare sidetællingen, efter at tælleren er nulstillet.
Counter Auto Reset (Aut. tællernulstilling)
Klik på Counter Auto Reset (Aut. tællernulstilling) for at konfigurere det ønskede tidsinterval mellem sidetællernulstillinger. Vælg dagligt, ugentligt eller månedligt.