Hjem > Fax > Telefonbetjening og faxnumre > Opret grupper til rundsendelse > Tilføj eller slet et medlem af en rundsendergruppe

Tilføj eller slet et medlem af en rundsendergruppe

Relaterede modeller:MFC‑L2710DN / MFC‑L2710DW / MFC‑L2730DW / MFC‑L2750DW

MFC-L2710DN/MFC-L2710DW

1. Tryk på image (FAX).
  2. Tryk på image tre gange.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Indst.Grupper], og tryk derefter på OK.
  4. Gør et af følgende:
    • For at ændre numrene i en gruppe, der er gemt på en hurtigopkaldsplads

Tryk på image, og indtast derefter den trecifrede kvikopkaldsplads, og tryk så på OK.

• For at ændre numrene i en gruppe, der er gemt på en plads for enkelttastopkald

Tryk på en enkelttrykknap.

5. Tryk på image for at ændre numrene, der er gemt i gruppen.
  6. Tilføj eller slet enkeltopkalds- eller kvikopkaldsnumre
    • For at tilføje enkeltopkaldsnumre

Tryk på image eller image for at placere markøren lige efter det sidste nummer.

Tryk derefter på enkeltopkaldsknappen til det nummer, du vil tilføje.

• For at tilføje kvikopkaldsnumre

Tryk på image eller image for at placere markøren lige efter det sidste nummer.

Tryk derefter på image, og indtast så den trecifrede kvikopkaldsplads til det nummer, du vil tilføje.

• For at slette enkeltopkalds- eller kvikopkaldsnumre skal du trykke på image eller image for at placere markøren under det nummer, du vil slette, og tryk derefter på Clear (Slet).

Når du er færdig med at redigere, skal du trykke på OK.
  7. Tryk på OK.
  8. Tryk på Stop/Exit.

MFC-L2730DW/MFC-L2750DW

1. Tryk på image [(Fax)]>[Adressebog]>[Rediger]>[Ændre].
  2. Tryk på image eller image for at få vist den gruppe, du ønsker, og tryk derefter på denne.
  3. Tryk på image eller image for at få vist [Tilføj/Slet], og tryk derefter på den.
  4. Tryk på image eller image for at få vist det nummer du vil tilføje eller slette.
  5. Gør følgende for hvert nummer, du ønsker at ændre:
    • For at tilføje et nummer til gruppen skal du trykke på afkrydsningsfeltet for nummeret for at tilføje en markering.
    • For at slette et nummer fra gruppen skal du trykke på afkrydsningsfeltet til nummeret for at fjerne markeringen.
  6. Tryk på [OK].
  7. Tryk på [OK].
  8. Tryk på image.