Koti > Mobiili/Web Connect > Brother iPrint&Scan mobiililaitteille

Brother iPrint&Scan mobiililaitteille

Tulosta ja skannaa eri mobiililaitteista Brother iPrint&Scan -sovelluksella.
  • Android-laitteet

Brother iPrint&Scan -sovelluksen avulla voit käyttää Brother-laitteesi toimintoja suoraan Android-laitteesta ilman tietokonetta.

Brother iPrint&Scanin voi ladata ja asentaa Google Play Store -sovelluksesta.

• Applen laitteet

Brother iPrint&Scan mahdollistaa Brother-laitteen toimintojen käytön suoraan Applen laitteelta.

Lataa ja asenna Brother iPrint&Scan App Storesta.

• Windows-laitteet

Brother iPrint&Scan -sovelluksen avulla voit käyttää Brother-laitteesi toimintoja suoraan Windows-laitteesta ilman tietokonetta.

Lataa ja asenna Brother iPrint&Scan Microsoft Storesta.

Yksityiskohtaisempia tietoja, siirry osoitteeseen support.brother.com/ips.