Google Cloud Print -ongelmat

Ongelma

Ehdotetut toimenpiteet

Brother-laitetta ei näy tulostinluettelossa.

Varmista, että laitteen virta on kytketty.

Vahvista, että Google Cloud Print™ on käytössä.

Vahvista, että laite on rekisteröity Google Cloud Print™ -toimintoon. Jos sitä ei ole rekisteröity, yritä rekisteröintiä uudelleen.

Tulostus ei onnistu.

Varmista, että laitteen virta on kytketty.

Vahvista verkkoasetukset. imageimage Aiheeseen liittyviä tietoja

Joitakin tiedostoja ei voi ehkä tulostaa tai ne eivät ehkä näytä samoilta kuin näytössä esitetyt.

En pysty rekisteröimään Brother-laitettani Google Cloud Print™ -toimintoon.

Varmista, että laitteesi on liitetty verkkoon ja internet toimii.

Tarkista, että päivämäärä ja kellonaika on asetettu oikein laitteessasi.

En näe vahvistusviestiä Brother-laitteessani, kun yritän rekisteröityä Google Cloud Print™ -toimintoon, vaikka olen toistanut rekisteröintivaiheet.

Varmista, että Brother-laite ei ole käynnissä, kun rekisteröidyt Google Cloud Print™ -toimintoon.