Koti > Vianetsintä > Jos sinulla on laitteesi käyttöön liittyviä vaikeuksia > Verkko-ongelmat > Verkkoyhteyden korjaustyökalun käyttö (Windows)

Verkkoyhteyden korjaustyökalun käyttö (Windows)

Korjaa Brother-laitteen verkkoasetukset Verkkoyhteyden korjaustyökalu -ohjelman avulla. Se määrittää oikean IP-osoitteen ja aliverkon peitteen.
  • Windows 7 / Windows 8 / Windows 10

Sinun on kirjauduttava järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksin.

• Varmista, että Brother-laitteeseen on kytketty virta päälle ja että se on yhteydessä samaan verkkoon kuin tietokone.
  1. Tee jokin seuraavista:
    Asetus
    Kuvaus
    Windows 7

Valitse image (Käynnistä) > Kaikki ohjelmat > Brother > Brother Utilities.

Napsauta avattavaa luetteloa ja valitse mallisi nimi (jos sitä ei ole jo valittu). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Verkkoyhteyden korjaustyökalu.

Windows 8 / Windows 10

Käynnistä image (Brother Utilities), ja napsauta sitten pudotusluetteloa ja valitse mallin nimi (mikäli sitä ei ole jo valittu). Napsauta Työkalut vasemmassa selauspalkissa ja valitse Verkkoyhteyden korjaustyökalu.

image
    Jos Käyttäjätilien valvonta -näyttö tulee näkyviin, valitse Kyllä.
  2. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  3. Tarkista vianmääritys tulostamalla Verkkoasetusten raportti -sivu.
    image

Verkkoyhteyden korjaustyökalu käynnistyy automaattisesti, jos valitset Ota yhteyden korjaustyökalu käyttöön -valinnan Status Monitor -apuohjelmassa. Kaksoisnapsauta Status Monitor -näyttöä ja napsauta sitten Muut asetukset>Ota yhteyden korjaustyökalu käyttöön. Tätä ei suositella, jos verkonvalvoja on määrittänyt staattisen IP-osoitteen, sillä tällä valinnalla IP-osoite saattaa vaihtua automaattisesti.

Jos IP-osoitetta ja aliverkon peitettä ei ole määritetty oikein vielä verkkoliitännän korjaustyökalun käyttämisen jälkeenkään, pyydä näitä tietoja verkonvalvojaltasi.