Koti > Paperin käsittely > Paperin asettaminen > Valokuva- tai Valokuva L -paperin asettaminen valokuvapaperikasettiin

Valokuva- tai Valokuva L -paperin asettaminen valokuvapaperikasettiin

Vastaavat mallit:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW
Käytä valokuvapaperikasettia, joka sijaitsee luovutusalustan kannen päällä, kun tulostat Valokuva (10 x 15 cm) tai Valokuva L (89 x 127 mm) -kokoiselle paperille.
image
  • Kun käytössä on valokuvapaperikasetti, sen alla olevassa kasetissa olevaa paperia ei tarvitse poistaa.

• Jos [Tarkista paperi] -asetuksena on [Kyllä] ja vedät paperikasetin ulos laitteesta, nestekidenäyttöön tulee kysymys, haluatko vaihtaa paperityypin ja paperikoon asetuksen. Vaihda paperikoon ja paperityypin asetukset tarvittaessa nestekidenäytön ohjeiden mukaisesti.
  • Lisää paperikasettiin vain yhtä paperikokoa ja -tyyppiä kerrallaan.
  • Jos asetat paperikasettiin erikokoista paperia, laitteen tai tietokoneen paperikoon asetusta on muutettava.
  1. Jos paperituen läppä (1) on auki, sulje se ja sulje sitten myös paperituki (2).
    image
  2. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.
    image
  3. Paina sinistä valokuvapaperikasetin vapautuspainiketta (1) ja siirrä koko luovutusalusta eteenpäin, kunnes se lukittuu valokuvien tulostusasentoon (2).
    image
  4. Lataa enintään 20 arkkia Valokuva- tai Valokuva L -paperia valokuvapaperikasettiin tulostuspuoli alaspäin.
    Yli 20 arkkia valokuvapaperia voi aiheuttaa paperitukoksia.
    image
  5. Säädä varovasti paperin leveysohjaimia (1) paperin koon mukaan. Varmista, että paperin leveysohjaimet koskettavat paperin reunoja ja että paperi on tasaisesti kasetissa.
    image
  6. Työnnä paperikasetti hitaasti kokonaan laitteeseen.
    image
    image

Älä avaa paperitukea ja paperituen läppää, kun käytät valokuvapaperikasettia. Muuten tulosteiden poistaminen on vaikeaa.

TÄRKEÄÄ

Kun olet lopettanut valokuvien tulostuksen, palauta valokuvapaperikasetti tavalliseen tulostusasentoon. Jos näin ei tehdä, saat [Ei paperinsyöttöä] -virheen tulostettaessa yksittäisarkeille.

Valokuvapaperikasetti tavallisessa tulostusasennossa

Valokuvapaperikasetti tavallisessa tulostusasennossa

Valokuvapaperikasetti valokuvien tulostusasennossa

Valokuvapaperikasetti valokuvien tulostusasennossa