Koti > Faksi > Puhelinpalvelut ja ulkoiset laitteet > Tunnistesoitto > Tunnistesoiton kytkeminen pois päältä

Tunnistesoiton kytkeminen pois päältä

Vastaavat mallit:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
image
Tämä ominaisuus on käytettävissä Tanskassa.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Faksi]. Paina OK.
    2. Valitse [Muut asetukset]. Paina OK.
    3. Valitse [Erillisnumero]. Paina OK.

Voit nähdä nykyisen asetuksen.

4. Valitse [Erillisnumero]. Paina OK.
    5. Valitse [Ei]. Paina OK.
  3. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

Jos kytket Erottuva soittoääni -toiminnon pois päältä, laite jää [Manuaalinen]-tilaan. Vastaanottotila on asetettava uudelleen.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Muut asetukset]>[Erillisnumero]>[Erillisnumero].
  2. Paina [Ei].
  3. Paina image.

Jos kytket Erottuva soittoääni -toiminnon pois päältä, laite jää [Manuaal.]-tilaan. Vastaanottotila on asetettava uudelleen.