Koti > Tulostus > Tulostus tietokoneelta (Mac) > Usean sivun tulostus yhdelle paperiarkille (N in 1, useita sivuja arkille) (Mac)

Usean sivun tulostus yhdelle paperiarkille (N in 1, useita sivuja arkille) (Mac)

image
  1. Osoita esimerkiksi Apple TextEdit -ohjelmassa ensin Arkisto ja sitten Tulosta.
  2. ValitseBrother MFC-XXXX (XXXX on laitemallin nimi).
    image

Jos haluat lisää sivun asetusvaihtoehtoja, osoita Näytä yksityiskohdat -painiketta.

3. Osoita sovelluksen ponnahdusvalikkoa ja valitse sitten Asettelu.
    Asettelu-asetusten vaihtoehdot tulevat näkyviin.
  4. Osoita Sivuja arkille -ponnahdusvalikkoa ja valitse jokaiselle arkille tulostettavien sivujen määrä.
  5. Valitse Asemointi -vaihtoehto.
  6. Osoita Reunus-ponnahdusluetteloa ja valitse reunaviiva.
  7. Voit tarvittaessa muuttaa muita tulostinasetuksia.
  8. Osoita Tulosta.