Päivämäärän tulostus valokuvan tiedoista

Vastaavat mallit:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Tulosta päivämäärä, jos se jo sisältyy valokuvasi tietoihin. Päivämäärä tulostetaan oikeaan alareunaan. Tätä asetusta voi käyttää, jos valokuva jo sisältää päivämäärän.

DCP-J572DW

1. Avaa tietovälineen liittimen suojus.
  2. Aseta muistiväline korttipaikkaan.
  3. Valitse [JPEG-tulostus] painamalla image tai image. Paina OK.
  4. Valitse [Valitse tiedostot] painamalla image tai image. Paina OK.
  5. Paina image tai image, kunnes näytössä on valokuva, jonka haluat tulostaa.
  6. Syötä kopioiden määrä painamalla + tai - toistuvasti ohjauspaneelissa.
  7. Paina OK.
  8. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Pvm tulostus]. Paina OK.
    2. Valitse [Kyllä] (tai [Ei]). Paina OK.
  9. Paina Colour Start (Värikäynnistys)-painiketta.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Avaa tietovälineen liittimen suojus.
  2. Aseta muistikortti tai USB-muistitikku oikeaan korttipaikkaan.
  3. Paina [Valokuva]>[Valitse tiedostot].
  4. Katsele kutakin valokuvaa painamalla image tai image. Kun haluttu valokuva on näytössä, paina sitä ja paina sitten [OK].
  5. Paina [OK].
  6. Paina [Tulostusaset.]>[Pvm tulostus].
  7. Paina [Päällä] (tai [Ei]).
  8. Kun olet valmis, paina image tai [OK].
  9. Paina [Aloita].