Koti > Kopiointi > Kopiointi värinsäästötilassa

Kopiointi värinsäästötilassa

Vastaavat mallit:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Värinsäästötilan ollessa valittuna laite tulostaa värit haaleampina vahvistaen kuvien ääriviivoja.
image
  • Säästyvän musteen määrä vaihtelee tulostettavien asiakirjojen tyypin mukaan.
  • Musteensäästötila voi tehdä tulosteista erinäköisiä alkuperäiseen asiakirjaan verrattuna.
  • Värinsäästötila on toteutettu Reallusion, Inc:n teknologialla.

image
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Paina image [Kopioi].
  3. Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:
    • Paina [-] tai [+] kosketusnäytössä.
    • Tuo esiin kosketusnäytön näppäimistö painamalla image, ja anna sitten kopiomäärä kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina [OK].
  4. Paina [Valinnat]>[Lisäasetukset]>[Musteensäästötila].
  5. Lue näyttöön tuleva luettelo valitsemistasi asetuksista ja vahvista se. Paina sitten [OK].
  6. Kun olet lopettanut asetusten muuttamisen, paina [MV Aloita] tai [Väri aloit.].