Koti > Rutiinihuolto > Brother-laitteen puhdistaminen > Tulostuspään puhdistaminen tietokoneella (Windows)

Tulostuspään puhdistaminen tietokoneella (Windows)

Laite puhdistaa tulostuspään automaattisesti tarvittaessa, jotta tulostuslaatu pysyisi hyvänä. Jos tulostuslaadussa on ongelmia, käynnistä puhdistus manuaalisesti.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows Server 2008

Valitse image (Käynnistä)>Ohjauspaneeli>Laitteisto ja äänet>Tulostimet.

• Windows 7 ja Windows Server 2008 R2

Valitse image (Käynnistä)>Laitteet ja tulostimet.

• Windows 8

Siirrä hiiren osoitin työpöydän oikeaan alakulmaan. Kun valikkopalkki avautuu, napsauta Asetukset ja sitten Ohjauspaneeli. Napsauta Laitteisto ja äänet -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• Windows Server 2012

Siirrä hiiren osoitin työpöydän oikeaan alakulmaan. Kun valikkopalkki avautuu, napsauta Asetukset ja sitten Ohjauspaneeli. Napsauta Laitteisto -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• Windows Server 2012 R2

Napsauta Ohjauspaneeli Käynnistä-näytöllä. Napsauta Laitteisto -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

• Windows 10 ja Windows Server 2016

Valitse image>Windows-järjestelmä>Ohjauspaneeli. Valitse Laitteisto ja äänet -ryhmässä Näytä laitteet ja tulostimet.

2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Brother MFC-XXXX Printer -kuvaketta (jossa XXXX on mallin nimi) ja valitse sen jälkeen Tulostusasetukset. Jos tulostinohjainvalinnat tulevat näkyviin valitse tulostinohjaimesi.
    Tulostimen ajurin valintaikkuna avautuu.
  3. Napsauta Kunnossapito-välilehteä.
  4. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    Asetus
    Kuvaus
    Tarkista tulostuslaatu...
    Tämän avulla tulostat testisivun ja tarkistat tulostuslaadun.
    Tulostuspään puhdistaminen...
    Tämän avulla käynnistät puhdistuksen manuaalisesti. Valitse, jos testisivun tekstissä tai grafiikassa näkyy juovia tai vaaleita kohtia.
  5. Tee jokin seuraavista:
    • Jos valitsit Tarkista tulostuslaatu... -vaihtoehdon, napsauta Käynnistä.

Laite tulostaa testisivun.

• Jos valitsit Tulostuspään puhdistaminen... -vaihtoehdon, valitse puhdistustyypiksi Vain musta, Vain värit tai Kaikki, ja napsauta sitten Seuraava.
  6. Valitse puhdistuksen voimakkuudeksi Normaali, Voimakas tai Voimakkain, ja napsauta sitten Seuraava.
  7. Napsauta Käynnistä.
    Laite aloittaa puhdistuksen.