Koti > Skannaus > Skannaaminen tietokoneelta (Windows) > Skannaus ControlCenter4:n edistyneessä tilassa (Windows) > Skannaus Office-tiedostoon ControlCenter4:n edistyneessä tilassa (Windows)

Skannaus Office-tiedostoon ControlCenter4:n edistyneessä tilassa (Windows)

Laitteesi voi muuntaa skannattuja tietoja Microsoft Word-, Microsoft PowerPoint- tai Microsoft Excel -tiedostoiksi.
  • Valitse ControlCenter4:n tila-asetukseksi Edistynyt tila.
  • Tämän ominaisuuden käyttö edellyttää tietokoneessa internetyhteyttä.
  1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Napsauta image (ControlCenter4) -kuvaketta tehtävärivillä ja napsauta sitten Avaa.
  3. Napsauta Skannaus-välilehteä.
    image
  4. Napsauta Sähköposti- tai Tiedosto-painiketta.
    Skannausasetusten valintaikkuna avautuu.
  5. Napsauta avattavaa Tiedostotyyppi -luetteloa ja valitse sitten vaihtoehto Microsoft Office Word (*.docx), Microsoft Office PowerPoint (*.pptx) tai Microsoft Office Excel (*.xlsx).
  6. Muuta skannausasetuksia tarvittaessa.
  7. Napsauta Skannaus-painiketta.
    Jos internet-yhteyttä ilmoittava valintaikkuna tulee näyttöön, lue tiedot ja napsauta OK.