Koti > Suojaus > Laitteen asetusten lukitseminen > Tietoja muistin suojauksen käytöstä

Tietoja muistin suojauksen käytöstä

Vastaavat mallit:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

Muistin suojauksen avulla voit estää laitteen luvattoman käytön.

Vaikka et voi ajoittaa ajastettuja fakseja, kaikki ennalta ajoitetut ajastetut faksit lähetetään.

image

PC-Fax-vastaanotto on kytkettävä pois päältä, ennen kuin muistin suojaus voidaan ottaa käyttöön.

Seuraavat toiminnot ovat käytettävissä muistin suojauksen ollessa päällä:

• Faksien vastaanotto muistiin (rajallinen muistikapasiteetti)
  • Faksien edelleenlähetys (jos faksien edelleenlähetys on ollut päällä)
  • Kaukonouto (jos faksien tallennustoiminto on ollut päällä ja etäkäyttökoodisi asetettuna)

Seuraavat toiminnot EIVÄT ole käytettävissä muistin suojauksen ollessa päällä:

• Ohjauspaneelin käyttö
  • Vastaanotettujen faksien tulostus
  • Tulostus tietokoneesta
  • PC-skannaus
  • PC-Fax-vastaanotto
  • Tulostus NFC-toiminnolla
  • Skannaus NFC-toiminnolla

image

Jos haluat tulostaa muistissa olevat faksit, poista muistin suojaus käytöstä.