Raportit

Seuraavat raportit ovat käytettävissä:

Lähetyksen vahvistus (MFC-mallit)
Lähetyksen vahvistus tulostaa edellisen lähetyksen vahvistusraportin.
Osoitekirja (MFC-mallit)
Osoitekirjan raportti tulostaa luettelon osoitekirjan muistiin tallennetuista nimistä ja numeroista aakkos- tai numerojärjestyksessä.
Faksiraportti (MFC-mallit)
Faksiraportti tulostaa luettelon 200 viimeisen vastaanotetun ja lähetetyn faksin tiedoista. (TX tarkoittaa lähetystä, RX tarkoittaa vastaanottoa.)
Käyttäjän asetukset
Käyttäjän asetukset -raportti tulostaa luettelon nykyisistä asetuksistasi.
Verkkoasetukset (verkkomallit)
Verkkoasetukset-raportti tulostaa luettelon nykyisistä verkkoasetuksistasi.
WLAN-raportti (langattomat mallit)
WLAN-raportti tulostaa langattoman LAN-verkon yhteysdiagnoosin.
Soittajien tunnistushistoria (MFC-mallit)
Soittajan tunnistushistorian raportti tulostaa luettelon käytettävissä olevista soittajan tunnistustiedoista viimeiselle 20 vastaanotetulle faksille ja puhelulle. (Ei saatavilla Suomessa)