Koti > Mobiili/Web Connect > Brother Web Connect > Brother Web Connect -käytön edellytykset > Välityspalvelimen asetusten määrittäminen laitteen ohjauspaneelin avulla

Välityspalvelimen asetusten määrittäminen laitteen ohjauspaneelin avulla

Jos verkossasi käytetään välityspalvelinta, laitteessa on määritettävä seuraavat välityspalvelimen tiedot:
  • välityspalvelimen osoite
  • portin numero
  • Käyttäjänimi
  • salasana.

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Verkko]. Paina OK.
    2. Valitse [Verkkoyhteysasetuks.]. Paina OK.
    3. Valitse [Välitysp. aset.]. Paina OK.
    4. Valitse [Välityspal. yht.]. Paina OK.
    5. Valitse [Kyllä]. Paina OK.
    6. Valitse haluamasi vaihtoehto. Paina OK-painiketta.
    7. Anna välityspalvelimen tiedot. Paina OK-painiketta.
  3. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Verkko]>[Verkkoyhteysasetukset]>[Välitysp. aset.]>[Välityspal. yht.].
  2. Paina [Kyllä].
  3. Paina vaihtoehtoa, jonka haluat määrittää. Anna sitten välityspalvelimen tiedot.

Paina [OK].

4. Paina image.