Koti > Rutiinihuolto > Brother-laitteen tarkistaminen > Laitetilan valvonta tietokoneeltasi (Mac)

Laitetilan valvonta tietokoneeltasi (Mac)

Brotherin Status Monitor -apuohjelma on laitteen tilan valvontaan tarkoitettu määritettävä ohjelmistotyökalu, joka antaa virheilmoitukset välittömästi.
  1. Valitse Apple-valikosta Järjestelmäasetukset.
  2. Valitse Tulostimet ja skannerit ja valitse sitten laite.
  3. Osoita Valinnat ja tarvikkeet-painiketta.
  4. Osoita Työkalu-välilehteä ja sitten Avaa Tulostintyökalu -painiketta.
    Näkyviin tulee Status Monitor -näyttö.
    image
    Vianetsintä
    Napsauttamalla Vianetsintä -painiketta pääset Brother Solutions Centeriin, joka sisältää Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys -vinkkejä.
    Tarvitsetko uusia tulostustarvikkeita?

Lisätietoja alkuperäisistä Brother-tarvikkeista saa napsauttamalla Tarvitsetko uusia tulostustarvikkeita? -painiketta.

Laitteen tilan päivitys
    Voit tarkastella laitteen viimeisintä tilaa Status Monitor -ikkunan ollessa auki osoittamalla image-kuvaketta. Määritä aikaväli, jolla ohjelmisto päivittää laitteen tilatietoja, napsauttamalla Brother Status Monitor -valikkoa, ja valitse sitten Asetukset.
    Virhekuvakkeet
    Kuvake Kuvaus
    image
    Musteen määrä on alhainen.
    image
    Värikasetin käyttöikä on loppumassa.
    image
    Värikasetissa on ongelma.