Koti > Suojaus > Laitteen asetusten lukitseminen > Tietoja muistin suojauksen käytöstä > Muistin suojauksen kytkentä päälle / pois päältä

Muistin suojauksen kytkentä päälle / pois päältä

Vastaavat mallit:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
  1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Muut asetukset]>[Suojattu muisti]>[Aseta muist.suo.].
  2. Anna rekisteröity nelinumeroinen salasana kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina [OK].

Laite siirtyy offline-tilaan ja kosketusnäytössä näkyy [Suojattu muisti].

image

Muistin suojauksen kytkentä pois päältä:

1. Paina [Avaa].
    2. Anna nykyinen nelinumeroinen salasana ja paina sitten [OK].

Jos annat väärän salasanan, kosketusnäytössä näkyy [Väärä tunnussana] ja se pysyy offline-tilassa. Laite pysyy suojatussa tilassa, kunnes annetaan oikea salasana.