Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Faksien kaukonouto > Etäkäyttökoodin käyttö

Etäkäyttökoodin käyttö

Vastaavat mallit:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
  1. Kun olet poissa Brother-laitteen luota, valitse faksinumero äänitaajuuspuhelimesta tai faksilaitteesta.
  2. Kun laite vastaa puheluun, näppäile heti kolminumeroinen kauko-ohjaustunnus ja *.
  3. Brother-laite ilmoittaa, jos se on vastaanottanut fakseja:
    • Yksi pitkä äänimerkki - laite on vastaanottanut ainakin yhden faksin
    • Ei äänimerkkiä - laite ei ole vastaanottanut faksia
  4. Kun laite antaa kaksi lyhyttä äänimerkkiä, syötä komento.
    • Laite katkaisee yhteyden, jos et syötä komentoa 30 sekunnin sisällä.
    • Jos syötät väärän komennon, laite antaa kolme äänimerkkiä.
  5. Kun olet valmis, paina 9 ja poista sitten laitteen aktivointi painamalla 0.
  6. Lopeta puhelu.
    image
    Tämä toiminto ei ole ehkä käytettävissä kaikissa maissa eivätkä kaikki puhelinyhtiöt ehkä tue sitä.