Koti > Faksi > Faksin lähettäminen > Odottavien faksien tarkistus ja peruutus

Odottavien faksien tarkistus ja peruutus

Vastaavat mallit:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Näiden ohjeiden avulla voit tarkistaa tai peruuttaa laitteen muistiin tallennetut faksit, jotka odottavat lähettämistä. Jos muistissa ei ole faksitöitä, LCD-näytössä näkyy [Ei töitä odot.]. Voit peruuttaa faksityöt, joita ei ole vielä lähetetty.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Faksi]. Paina OK.
    2. Valitse [Jälj.oleva työ]. Paina OK.
  3. Tee seuraavaa kullekin faksityölle, jonka haluat tarkistaa tai peruuttaa:
    1. Selaa odottavia töitä painamalla image tai image. Jos tarvitset peruuttaa työn, valitse peruutettava työ ja paina sitten OK.
    2. Vahvista painamalla image tai poistu peruuttamatta painamalla image.
  4. Kun olet valmis, paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Jälj.oleva työ].
  2. Tee seuraavaa kullekin faksityölle, jonka haluat tarkistaa tai peruuttaa:
    1. Selaa odottavia töitä painamalla image tai image. Paina peruutettavaa työtä tarvittaessa.
    2. Paina [OK].
    3. Vahvista painamalla [Kyllä] tai poistu peruuttamatta painamalla [Ei].
  3. Kun olet valmis, paina image.