Ennen valokuvien kopiointia

Vastaavat mallit:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

TÄRKEÄÄ

ÄLÄ käynnistä tietokonetta, kun laitteen korttipaikassa on muistikortti tai USB-muistitikku. Muuten tiedot saattavat kadota tai muistikortti vahingoittua.

image
  • Laite lukee vain siihen ensimmäiseksi asetettua korttia.
  • Kun laite tulostaa valokuvia tietovälineeltä, tietokone ei voi käyttää valokuvien tulostusta samaan aikaan mihinkään muuhun toimintoon.