Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Faksin esikatselu > Faksin esikatselun ottaminen käyttöön

Faksin esikatselun ottaminen käyttöön

Vastaavat mallit:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
  • Tämä toiminto on käytettävissä vain mustavalkoisissa fakseissa.
  • Kun faksin esikatselu on käytössä, vastaanotettujen faksien varmuuskopiota ei tulosteta faksin edelleenlähetys-, PC-Fax-vastaanotto- ja Lähetä edelleen pilvipalveluun -toimintojen yhteydessä, vaikka varmuuskopiointitoiminto olisi käytössä.
  • Vaikka tulostetuissa fakseissa näkyvät vastaanoton päivämäärä ja kellonaika, kun faksin vastaanottoleima on päällä, faksin esikatselun näytössä ei näy vastaanoton päivämäärää ja aikaa.
  1. Paina image [Asetukset].
  2. Paina image [Faks. esikats.].
  3. Paina [Kyllä] (tai [Ei]).
    Kosketusnäytössä näkyvässä viestissä ilmoitetaan, että tulevia vastaanotettuja fakseja ei tulosteta.
  4. Paina [Kyllä].
  5. Paina image.
    image

Jos faksit tallennetaan muistiin, kun poistat faksin esikatselun pois käytöstä, tee jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Jos et halua tulostaa tallennettuja fakseja, paina [Jatka].

Vahvista painamalla [Kyllä].

Faksit poistetaan.

• Tulosta kaikki tallennetut faksit painamalla [Tulosta kaikki faksit ennen poistoa].
    • Jos et halua poistaa faksin esikatselua käytöstä, paina [Peruuta].