Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Vastaanottotilan asetukset > Laitteen vastausta edeltävien soittojen määrän asettaminen (Soittoviive)

Laitteen vastausta edeltävien soittojen määrän asettaminen (Soittoviive)

Vastaavat mallit:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Jos joku soittaa laitteeseesi, se antaa puhelimen normaalin soittoäänen. Soittoäänien määrä säädetään soittoviiveasetuksella.
  • Soittokerrat-asetus määrittää laitteen soittokertojen määrän, ennen kuin se vastaa tiloissa [Vain fax] ja [Faksi/Puhelin].
  • Jos laitteen kanssa samalla linjalla on ulkoinen puhelin tai rinnakkaispuhelin, valitse suurin mahdollinen määrä soittokertoja.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Faksi]. Paina OK.
    2. Valitse [Vastaanottoas.]. Paina OK.
    3. Valitse [Soittokerrat]. Paina OK.
    4. Valitse, kuinka monta kertaa haluat laitteen soivan, ennen kuin se vastaa. Paina OK.
      image
      • Jos valitset [0], laite vastaa heti eikä linja hälytä lainkaan (saatavissa vain joissakin maissa).
  3. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Paina image [Asetukset]>[Kaikki aset.]>[Faksi]>[Vastaanottoas.]>[Soittokerrat].
  2. Valitse, kuinka monta kertaa haluat laitteen soivan, ennen kuin se vastaa.
    image

Jos valitset [0], laite vastaa heti eikä linja hälytä lainkaan (saatavissa vain joissakin maissa).

3. Paina image.