Koti > Faksi > Äänitoiminnot ja faksinumerot > Sarjalähetysryhmien luominen

Sarjalähetysryhmien luominen

Vastaavat mallit:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Osoitekirjaan tallennettu ryhmä mahdollistaa saman faksin lähetyksen moniin faksinumeroihin.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

Jokainen faksinumero pitää ensin tallentaa osoitekirjaan. Sen jälkeen ne voidaan lisätä ryhmään numeroina. Kukin ryhmä käyttää lyhytvalintanumeroa. Ryhmiä voidaan tallentaa enintään kuusi, tai suureen ryhmään voi määrittää enintään 39 numeroa.

1. Paina image (Osoitekirja).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Luo ryhmiä]. Paina OK.
    2. Valitse ryhmälle määritettävän lyhytvalinnan kaksinumeroinen numero. Paina OK.
    3. Valitse [Nimi] ja paina OK.
    4. Anna uuden ryhmän nimi (enintään 16 merkkiä) valintanäppäimistöllä. Paina OK-painiketta.
    5. Voit lisätä numeroita ryhmään toistamalla seuraavat vaiheet:
      1. Valitse [Lisää/poista]. Paina OK.
      2. Valitse [Aakkosjärjestys] tai [Numerojärjestys]. Paina OK.
      3. Valitse numero luettelosta painamalla image tai image.
      4. Paina image tai image valitaksesi valintaruudun , joka on merkitty lyhytvalintanumerolla. Paina OK..
  3. Valitse [OK] ja paina sitten OK.
  4. Paina Stop/Exit (Lopeta/Poistu).

MFC-J890DW/MFC-J895DW

Jokainen faksinumero pitää ensin tallentaa osoitekirjaan. Sen jälkeen ne voidaan lisätä ryhmään numeroina. Jokainen ryhmä käyttää yhtä osoitekirjan numeroa. Ryhmiä voidaan tallentaa enintään kuusi, tai suureen ryhmään voi määrittää enintään 198 numeroa.

1. Paina image [Faksi]>[Osoitekirja].
  2. Tee seuraavat vaiheet:
    1. Paina [Muokkaa]>[Luo ryhmiä]>[Nimi].
    2. Anna ryhmän nimi (enintään 16 merkkiä) kosketusnäytössä. Paina [OK].
    3. Paina [Lisää/poista].
    4. Voit lisätä osoitekirjan numeroita ryhmään painamalla niitä, jolloin niiden kohdalle tulee valintamerkki. Paina [OK]-painiketta.
    5. Lue ja vahvista näytössä näkyvä valitsemiesi nimien ja numeroiden luettelo. Tallenna ryhmä sitten painamalla [OK].
    Tallenna sarjalähetykseen toinen ryhmä toistamalla nämä vaiheet.
  3. Paina image.