Wi-Fi Direct -verkon määritys kertapainallusmenetelmällä

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

Jos mobiililaitteesi tukee Wi-Fi Direct -verkkoa, voit määrittää verkon suorittamalla seuraavat vaiheet:
image

Kun laite vastaanottaa Wi-Fi Direct -pyynnön mobiililaitteelta, nestekidenäyttöön tulee viesti [Wi-Fi Direct -yhteyspyyntö vastaanotettu.]. Yhdistä painamalla image.

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Verkko]. Paina OK.
    2. Valitse [Wi-Fi Direct]. Paina OK.
    3. Valitse [Painike]. Paina OK.
  3. Ota WPS PIN -määritystoiminto käyttöön mobiililaitteessasi (katso lisätietoja mobiililaitteen käyttöohjeesta), kun [Aktivoi Wi-Fi Direct toisessa laitteessa.] tulee näkyviin. Paina image Brother-laitteessasi. Tämä käynnistää Wi-Fi Direct -asennuksen.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Kun Brother-laitteesi on G/O (Ryhmän omistaja), yhdistä mobiililaitteesi laitteeseen suoraan.
    • Jos Brother-laite ei ole ryhmän omistaja, se näyttää käytettävissä olevien laitteiden nimet, joilla Wi-Fi Direct -verkko voidaan määrittää. Valitse mobiililaite, johon haluat luoda yhteyden ja paina OK. Etsi käytettävissä olevia laitteita uudelleen valitsemalla [Hae uudelleen].
  5. Jos mobiililaite on yhdistetty onnistuneesti, laitteessa näkyy [Kytketty]. Wi-Fi Direct -verkon asetukset ovat nyt valmiit.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

Jos mobiililaitteesi tukee Wi-Fi Direct -verkkoa, voit määrittää verkon suorittamalla seuraavat vaiheet:
image

Kun laite vastaanottaa Wi-Fi Direct -pyynnön mobiililaitteelta, nestekidenäyttöön tulee viesti [Wi-Fi Direct -yhteyspyyntö vastaanotettu. Yhdistä painamalla [OK].]. Yhdistä painamalla [OK].

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Verkko]>[Wi-Fi Direct]>[Painike].
  2. Aktivoi Wi-Fi Direct mobiililaitteessasi (katso ohjeet mobiililaitteesi käyttöoppaasta), kun näyttöön tulee [Aktivoi Wi-Fi Direct toisessa laitteessa. Paina sitten [OK].]. Kytke Brother-laitteeseesi virta painamalla [OK].
    Tämä käynnistää Wi-Fi Direct -asennuksen.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Jos Brother-laite on ryhmän omistaja, liitä mobiililaite laitteeseen suoraan.
    • Jos Brother-laite ei ole ryhmän omistaja, siinä näytetään käytettävissä olevien laitteiden nimet, joilla Wi-Fi Direct -verkko voidaan määrittää. Valitse mobiililaite, johon haluat luoda yhteyden. Etsi käytettävissä olevia laitteita uudelleen painamalla [Hae uudelleen].

Jos mobiililaite on yhdistetty onnistuneesti, laitteessa näkyy [Kytketty]. Wi-Fi Direct -verkon asetukset ovat nyt valmiit.