Koti > Brother-laitteen esittely > Brother-apuohjelmien käyttö (Windows)

Brother-apuohjelmien käyttö (Windows)

Brother Utilitieson sovellusten käynnistysohjelma, josta voi siirtyä kätevästi kaikki tietokoneeseesi asennettuihin Brother-sovelluksiin.
  1. Tee jokin seuraavista:
    • Windows 7

Valitse image (Käynnistä)>Kaikki ohjelmat>Brother>Brother Utilities.

• Windows 8

Napauta tai napsauta image (Brother Utilities) joko Käynnistä -näytössä tai työpöydällä.

• Windows 8.1

Siirrä hiiri Käynnistä-näytön vasempaan alakulmaan ja napsauta image (jos käytetään kosketuspohjaista laitetta, avaa Sovellukset-näyttö pyyhkäisemällä Käynnistä-näyttöä alhaalta Sovellukset-näytön).

Napauta tai napsauta Sovellukset-näytöllä image (Brother Utilities).

• Windows 10

Valitse image>Brother>Brother Utilities.

2. Valitse laitteesi.
    image
  3. Valitse haluamasi toiminto.