Valokuvien tulostusasetukset

Vastaavat mallit:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW

DCP-J572DW

Asetus Kuvaus
Tulostuslaatu

Valitse tulostuksen erottelutarkkuus käytetylle asiakirjalle.

Jos valitset Mustesuihkupap.-vaihtoehdon Paperityyppi-asetukseksi, voit valita vain Hieno.

Paperityyppi

Valitse paperityyppi.

Paperikoko

Valitse paperikoko.

Tulosta asettelu

Valitse tulostusasettelu.

Kirkkaus

Säädä kirkkautta.

Kontrasti

Säädä kontrastia.

Kontrastin lisäys saa kuvan näyttämään terävämmältä ja eloisammalta.

Rajaus

Rajaa kuvaa sen marginaaleista, jotta se sopii paperi- tai tulostuskokoon. Poista tämä toiminto käytöstä, kun haluat tulostaa kuvat kokonaisina tai estää tahattoman rajauksen.

Reunaton

Laajenna tulostusalue paperin reunoihin saakka.

Pvm tulostus

Tulosta päivämäärä valokuvaan.

Aset. uusi oletus

Tallenna useimmin käyttämäsi tulostusasetukset oletusasetuksiksi.

Tehdasasetukset

Palauta muutetut tulostusasetukset takaisin tehdasasetuksiin.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

Näytä taulukossa näkyvät asetukset painamalla [Tulostusaset.] -painiketta.
Asetus Kuvaus
Tulostuslaatu

Valitse tulostuksen erottelutarkkuus käytetylle asiakirjalle.

Jos valitset Mustesuihkupap.-vaihtoehdon Paperityyppi-asetukseksi, voit valita vain Hieno.

Paperityyppi

Valitse paperityyppi.

Paperikoko

Valitse paperikoko.

Tulosta asettelu

Valitse tulostusasettelu.

Kirkkaus

Säädä kirkkautta.

Kontrasti

Säädä kontrastia.

Kontrastin lisäys saa kuvan näyttämään terävämmältä ja eloisammalta.

Rajaus

Rajaa kuvaa sen marginaaleista, jotta se sopii paperi- tai tulostuskokoon. Poista tämä toiminto käytöstä, kun haluat tulostaa kuvat kokonaisina tai estää tahattoman rajauksen.

Reunaton

Laajenna tulostusalue paperin reunoihin saakka.

Pvm tulostus

Tulosta päivämäärä valokuvaan.

Aset. uusi oletus

Tallenna useimmin käyttämäsi tulostusasetukset oletusasetuksiksi.

Tehdasasetukset

Palauta muutetut tulostusasetukset takaisin tehdasasetuksiin.