Koti > Liite > Brotherin numerot

Brotherin numerot

TÄRKEÄÄ

Soita Brotherin asiakaspalveluun tai paikalliselle Brother-jälleenmyyjälle, kun tarvitset teknistä tukea.

Usein kysytyt kysymykset

Brother Solutions Center sisältää kaikki laitteelle tarpeelliset resurssit. Voit ladata viimeisimmät ohjelmistot ja hyötyohjelmat sekä lukea Usein kysytyt kysymykset ja vianmääritys -osion vinkkejä oppiaksesi tuntemaan Brother-tuotteesi läpikohtaisesti.

Sivusto sisältää myös Brother-ohjainpäivitykset.

Asiakaspalvelu

Paikallisen Brother-toimipisteen yhteystiedot löytyvät osoitteesta global.brother/gw.

Huoltokeskukset

Ota yhteys paikalliseen Brother-toimipisteeseen saadaksesi tietoa huoltokeskusten sijainneista Euroopassa. Euroopan toimipisteiden yhteystiedot saat vierailemalla osoitteessa global.brother/gw ja valitsemalla maasi.

Verkko-osoitteet
Brotherin maailmanlaajuinen WWW-sivusto: global.brother/gw
Usein kysytyt kysymykset, tuotetuki, tekninen tuki, ohjainpäivitykset ja apuohjelmat löytyvät osoitteesta:
support.brother.com