Koti > Skannaus > Skannaaminen tietokoneelta (Windows) > Skannaus ControlCenter4:n perustilassa (Windows) > ControlCenter4:n perustilan skannausasetukset (Windows)

ControlCenter4:n perustilan skannausasetukset (Windows)

Asetukset Toiminnot
Avaa sovelluksessa Tekstintunnistus Lähetä sähköpostiviesti Tallenna
Tiedostotyyppi -

Kyllä

Kyllä

Kyllä

Kohdesovellus

Kyllä

Kyllä

- -
Tekstintunnistusohjelman kieli (Käytettävissä vain joissakin malleissa) -

Kyllä

- -
Tiedostonimi - - -

Kyllä

Skannaussijainti - - -

Kyllä

Näytä kansio - - -

Kyllä

Tiedostokokoprioriteetti - -

Kyllä

Kyllä

Tiedostotyyppi
Valitse tiedostotyyppi, jota haluat käyttää skannatuille tiedoille.

Lähetä sähköpostiviesti ja Tallenna:

• Windows Bitmap (Windows-bittikartta) (*.bmp)
  • JPEG (*.jpg) (suositeltava tiedostomuoto useimmille käyttäjille kuvien skannaukseen)
  • Yksisivuinen TIFF (*.tif)
  • Monisivuinen TIFF (*.tif)
  • Portable Network Graphics -grafiikkatiedosto (*.png)
  • Yksisivuinen PDF (*.pdf) (suositeltava tiedostomuoto asiakirjojen skannaukseen ja jakoon)
  • Monisivuinen PDF (*.pdf) (suositeltava tiedostomuoto asiakirjojen skannaukseen ja jakoon)
  • Tehokkaasti pakattu yksisivuinen PDF (*.pdf)
  • Tehokkaasti pakattu monisivuinen PDF (*.pdf)
  • Suojattu yksisivuinen PDF (*.pdf)
  • Suojattu monisivuinen PDF (*.pdf)
  • Etsittävä yksisivuinen PDF (*.pdf)
  • Etsittävä monisivuinen PDF (*.pdf)
  • XML Paper Specification (*.xps) (XML Paper Specification on käytettävissä käyttöjärjestelmissä Windows 7, Windows 8 ja Windows 10 tai käytettäessä XML Paper Specification -tiedostoja tukevia sovelluksia)
  • Microsoft Office Word (*.docx) (Käytettävissä vain joissakin malleissa)
  • Microsoft Office PowerPoint (*.pptx) (Käytettävissä vain joissakin malleissa)
  • Microsoft Office Excel (*.xlsx) (Käytettävissä vain joissakin malleissa)

Tekstintunnistus:

• Teksti (*.txt)
  • HTML 3.2 (*.htm)
  • HTML 4.0 (*.htm)
  • Etsittävä yksisivuinen PDF (*.pdf)
  • Etsittävä monisivuinen PDF (*.pdf)
  • WordPad (*.rtf)
  • RTF Word 2000 (*.rtf)
  • WordPerfect 9, 10 (*.wpd)
  • Microsoft Excel 2003, XP (*.xls)

Kohdesovellus
Valitse kohdesovellus pudotusluettelosta.
Tekstintunnistusohjelman kieli
Aseta optisen tekstintunnistusohjelman (OCR) kieli vastaamaan skannatun asiakirjatekstin kieltä (Käytettävissä vain joissakin malleissa).
Tiedostonimi
Voit muuttaa nimen etuliitettä napsauttamalla Vaihda.
Skannaussijainti
Määritä kohde, johon haluat tallentaa skannatut asiakirjat, valitsemalla radiopainike Kansio tai SharePoint.
Näytä kansio
Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat, että kohdekansio näkyy automaattisesti skannauksen jälkeen.
Tiedostokokoprioriteetti
Säädä skannatun kuvan tietojen pakkaussuhdetta. Voit muuttaa tiedoston kokoa siirtämällä Tiedostokokoprioriteetti -liukusäädintä oikealle tai vasemmalle.
Mukautetut asetukset
Valitse Mukautettu , napsauta Mukautetut asetukset -painiketta ja muuta sitten asetukset.
Skannauskoko
Valitse asiakirjasi tarkka koko Skannauskoko-pudotusvalikosta.