Valokuvien tulostus kuvanumeron mukaan

Vastaavat mallit:DCP‑J572DW / DCP‑J772DW / DCP‑J774DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Ennen yksittäisen kuvan tulostusta on tulostettava valokuvien hakemistoarkki (pikkukuvat), jotta saadaan selville kuvan numero.

DCP-J572DW

1. Avaa tietovälineen liittimen suojus.
  2. Aseta muistiväline korttipaikkaan.
  3. Valitse [JPEG-tulostus] painamalla image tai image. Paina OK.
  4. Kun painat image tai image, voit valita seuraavaa:
    1. Valitse [Sis.luettelon tulostus]. Paina OK.
    2. Valitse [Tulosta kuvat]. Paina OK.
  5. Anna tulostettavien kuvien numerot nestekidenäytössä näkyvällä näppäimistöllä. Kun olet valinnut kuvien numerot, valitse [OK] painamalla image, image, image tai image ja paina sitten OK.
    image
    • Anna useita numeroita samalla kertaa käyttämällä pilkkua tai väliviivaa. Tulosta kuvat nro 1, nro 3 ja nro 6 syöttämällä 1, 3, 6. Voit tulostaa kuva-alueen käyttämällä väliviivaa. Näppäile esimerkiksi 1–5, jos haluat tulostaa kuvat 1–5.

• Anna enintään 12 merkkiä (mukaan lukien pilkut ja väliviivat) valitessasi tulostettavia kuvanumeroita.

6. Syötä kopioiden määrä painamalla + tai - toistuvasti ohjauspaneelissa.
  7. Voit muuttaa tulostusasetuksia valitsemalla muutettava asetus painamalla image tai image. Paina sitten OK. Valitse haluamasi numero painamalla image tai image ja paina sitten OK.
  8. Paina Colour Start (Värikäynnistys)-painiketta.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Avaa tietovälineen liittimen suojus.
  2. Aseta muistikortti tai USB-muistitikku oikeaan korttipaikkaan.
  3. Paina [Valokuva]>[Sis.luet. tulost.]>[Tulosta kuvat].
  4. Anna tulostettavien kuvien numerot kosketusnäytöllä. Kun olet valinnut kuvien numerot, paina [OK].
    image
    • Anna useita numeroita samalla kertaa käyttämällä pilkkua tai väliviivaa. Tulosta kuvat nro 1, nro 3 ja nro 6 syöttämällä 1, 3, 6. Voit tulostaa kuva-alueen käyttämällä väliviivaa. Näppäile esimerkiksi 1–5, jos haluat tulostaa kuvat 1–5.

• Anna enintään 12 merkkiä (mukaan lukien pilkut ja väliviivat) valitessasi tulostettavia kuvanumeroita.

5. Anna kopiomäärä jollakin seuraavista tavoista:
    • Paina [-] tai [+] kosketusnäytössä.
    • Tuo esiin kosketusnäytön näppäimistö painamalla image, ja anna sitten kopiomäärä kosketusnäytön näppäimistöllä. Paina [OK].
  6. Muuta tulostusasetuksia painamalla [Tulostusaset.].
    Kun olet valmis, paina [OK].
  7. Paina [Aloita].