WLAN-raportin tulostus

WLAN-raportti kertoo laitteen langattoman yhteyden tilan. Jos langattoman yhteyden muodostus epäonnistuu, katso virhekoodi tulostetusta raportista.

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Paina Menu (Valikko).
  2. Valitse [Tulosta rap.] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  3. Valitse [WLAN-raportti] painamalla image- tai image-painiketta ja paina sitten OK-painiketta.
  4. Paina image-painiketta.
    Laite tulostaa WLAN-raportin.

Jos WLAN-raportti ei tulostu, tarkista laitteen mahdolliset virheet. Jos ei havaita mitään virheitä, odota yksi minuutti ja yritä sitten tulostaa raportti uudelleen.

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Paina image[Asetukset]>[Kaikki asetuks.]>[Tulosta rap.]>[WLAN-raportti]>[Kyllä].
    Laite tulostaa WLAN-raportin.

Jos WLAN-raportti ei tulostu, tarkista laitteen mahdolliset virheet. Jos ei havaita mitään virheitä, odota yksi minuutti ja yritä sitten tulostaa raportti uudelleen.