Koti > Mobiili/Web Connect > Near-Field Communication (NFC)

Near-Field Communication (NFC)

Vastaavat mallit:MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
NFC (Near-Field Communication) mahdollistaa yksinkertaiset toiminnot, tiedonsiirron ja langattoman yhteyden kahden toisiaan lähellä olevien laitteiden kesken.

Jos Android-laitteessa on NFC-toiminto, voit tulostaa tietoja (valokuvia, PDF-tiedostoja, tekstitiedostoja, WWW-sivuja ja sähköpostiviestejä) laitteesta tai skannata valokuvia ja asiakirjoja laitteeseen koskettamalla sillä ohjauspaneelin NFC-symbolia.

image

Sinun on ladattava Brother iPrint&Scan ja asennettava se Android-laitteeseesi, jotta voit käyttää tätä ominaisuutta.