Koti > Faksi > Faksin lähettäminen > Faksin lähettäminen manuaalisesti

Faksin lähettäminen manuaalisesti

Vastaavat mallit:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Kun lähetät faksia manuaalisesti, kuulet numeronvalinta-, soitto- ja faksin vastaanottoäänet.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Nosta ulkoisen puhelimen kuuloke ja tarkista, kuuluuko valintaääntä.
  3. Valitse faksinumero käyttämällä ulkoista puhelinta.
  4. Kun kuulet faksin merkkiäänet, paina Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).
    • Jos käytät valotustasoa, lähetä faksi painamalla image.
  5. Aseta ulkoisen puhelimen kuuloke paikalleen.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Aseta asiakirja laitteeseen.
  2. Nosta ulkoisen puhelimen kuuloke ja tarkista, kuuluuko valintaääntä.
  3. Valitse faksinumero käyttämällä ulkoista puhelinta.
  4. Kun kuulet faksin merkkiäänet, paina image ja paina sitten [Faksin käynnistys].
    • Jos käytät valotustasoa, paina [Lähetä].
  5. Aseta ulkoisen puhelimen kuuloke paikalleen.