Koti > Faksi > Faksin vastaanotto > Faksin vastaanottaminen puhelinkeskustelun lopuksi

Faksin vastaanottaminen puhelinkeskustelun lopuksi

Vastaavat mallit:MFC‑J491DW / MFC‑J497DW / MFC‑J890DW / MFC‑J895DW
Jos puhut Brother-laitteeseen liittyvään puhelimeen ja toinen osapuoli puhuu samoin omaan faksilaitteeseensa liitettyyn puhelimeen, toinen osapuoli voi keskustelun lopuksi lähettää sinulle faksin, ennen kuin katkaisette puhelun.
  • Laitteen ADS:n on oltava tyhjä.

MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Pyydä toista osapuolta asettamaan faksi laitteeseen ja painamaan käynnistys- tai lähetysnäppäintä.
  2. Kun kuulet faksin merkkiääniä (hitaasti toistuvia äänimerkkejä), paina Mono Start (M/V-käynnistys) tai Colour Start (Värikäynnistys).
  3. Vastaanota faksi painamalla image.
  4. Aseta ulkoinen kuuloke paikalleen.

MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Pyydä toista osapuolta asettamaan faksi laitteeseen ja painamaan käynnistys- tai lähetysnäppäintä.
  2. Paina image, niin esiin tulee [Faksin käynnistys] -painike.
  3. Kun kuulet faksin merkkiääniä (hitaasti toistuvia äänimerkkejä), paina [Faksin käynnistys].
  4. Vastaanota faksi painamalla [Vastaanota].
  5. Aseta ulkoinen kuuloke paikalleen.